LÜTFEN DİKKAT

Özel kişilere (Şahıslara) kimyasal madde satışı yapılmaz. Sadece ilgili firmalara, eğitim kurumlarına, birim ve kuruluşlara beyanları doğrultusunda gönderilmektedir! Detaylar için tıklayın.

ÜRÜN KODU: K115007.0050

Magnezyum Sülfat 50 gr

7 adet satıldı / 20 gün
6 kişi bu ürünü inceliyor!
Açıklama

Magnezyum Sülfat 50 gr, kimyasal formülü MgSO₄ olan, magnezyum, kükürt ve oksijen içeren bir inorganik tuzdur. Genellikle heptahidrat formunda bulunur ve bu haliyle Epsomit veya yaygın adıyla Epsom tuzu olarak bilinir. Epsom adı, İngiltere’deki Epsom kasabasından gelir.

Ortaokul fen, lise fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarlarında yapılan çözünürlük deneyleri, hidrat yapılarının incelenmesi, iyon analizleri ve çeşitli kimyasal reaksiyonlarda yaygın olarak kullanılır. Ürün, Rokim markasının kalite ve teknik güvence standartlarına uygun olarak üretilmiştir.

Avantajları:

  • Beyaz, saf kristal form.

  • Suda kolayca çözünür.

  • Çok yönlü laboratuvar kullanımı.

Teknik Özellikler:

  • Ambalaj: Plastik kutu

  • Fiziksel hali: Katı (beyaz kristal)

  • Miktar: 50 gr

Kullanım alanları:

  • Çözünürlük ve iyon analiz deneyleri

  • Hidrat yapıların gözlemlenmesi

  • Genel fen ve kimya laboratuvar uygulamaları

Güvenlik uyarıları ve saklama koşulları:
Serin, kuru ve kapalı ortamda muhafaza ediniz. Göz ve cilt ile temasından kaçınınız; temas halinde bol su ile yıkayınız. Çocukların erişemeyeceği bir yerde saklayınız.

Kullanım notu:
Kullandıktan sonra kapağı sıkıca kapatınız. Nemden ve ışıktan korunarak saklanmalıdır.

Değerlendirmeler (0)

Değerlendirmeler

Henüz yorum yok

İnceleme ekle
Şu anda yeni değerlendirme kabul etmiyoruz
Soru ve cevap

Soru ve cevap

Soru sorun
Magnezyum Sülfat 50 gr Magnezyum Sülfat 50 gr
Sorunuz
* Soru gereklidir
İsim
* İsim gereklidir
Henüz soru sorulmadı

GÜVENLİK UYARISI

Kimyasal maddeler teknik kalite standartındadır. Tıbbi ya da gıda amaçlı kullanılması kesinlikle önerilmez. Kimyasallar laboratuvar ortamı haricinde kullanılmamalıdır.

Bazı kimyasal maddelerin satışı sınırlı veya izne tabi olduğundan alıcı tarafından "Son Kullanıcı Beyannamesi" istenebilir.

Kimyasal maddelerimiz büyük bir özenle doldurulmakta ve ambalajlanmaktadır. Ancak nakliye sırasında zaman zaman sıkıntılar olabilmektedir. Bu nedenle ürünlere doğrudan elle temas etmekten kaçınmanızı öneririz. Latex veya nitril eldiven kullanarak ürünlerle temas sağlayınız.