LÜTFEN DİKKAT

Özel kişilere (Şahıslara) kimyasal madde satışı yapılmaz. Sadece ilgili firmalara, eğitim kurumlarına, birim ve kuruluşlara beyanları doğrultusunda gönderilmektedir! Detaylar için tıklayın.

ÜRÜN KODU: K113024.0250

Krom III Oksit (Krom Yeşili) 250 gr

9 adet satıldı / 20 gün
6 kişi bu ürünü inceliyor!
Açıklama

Krom III Oksit (Krom Yeşili) 250 gr, formülü Cr₂O₃ olan, koyu yeşil renkli, suda ve asitlerde çözünmeyen, hegzagonal kristal yapıya sahip bir toz maddedir. Özellikle pigment olarak cam ve seramik eşya üretiminde kullanılırken, kimya laboratuvarlarında katalizör olarak da tercih edilir.

Ortaokul ve lise seviyesindeki fen, kimya ve biyoloji laboratuvarlarında, pigment yapısı ve katalitik özellikleri üzerine yapılan deneylerde güvenle kullanılabilir. Öğrencilerin malzeme kimyası, kristal yapı ve pigment özelliklerini öğrenmelerine katkı sağlar. Rokim markasının kalite güvencesiyle üretilen bu ürün, teknik kalite standartlarına tam uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Ambalaj: Plastik kutu

  • Fiziksel hali: Katı

  • Miktar: 250 gr

Kullanım Alanları

  • Pigment ve renk verme çalışmaları

  • Katalizör görevli kimyasal deneyler

  • Cam ve seramik malzeme boyama

  • Ortaokul ve lise laboratuvar uygulamaları

Avantajları

  • Yoğun, koyu yeşil pigment etkisi

  • Suda ve asitlerde çözünmeyen stabil yapı

  • Rokim kalitesiyle güvenilir ve uzun ömürlü kullanım

Güvenlik Uyarıları

  • Göz ve cilt ile temasından kaçının.

  • Koruyucu ekipman (eldiven, gözlük) kullanın.

  • Çocuklardan uzak tutun.

Saklama Koşulları

  • Serin, kuru ve nemden uzak ortamda saklayınız.

Kullanım Notu

  • Sadece laboratuvar ve deney amaçlı kullanıma uygundur.

Değerlendirmeler (0)

Değerlendirmeler

Henüz yorum yok

İnceleme ekle
Şu anda yeni değerlendirme kabul etmiyoruz
Soru ve cevap

Soru ve cevap

Soru sorun
Krom III Oksit (Krom Yeşili) 250 gr Krom III Oksit (Krom Yeşili) 250 gr
Sorunuz
* Soru gereklidir
İsim
* İsim gereklidir
Henüz soru sorulmadı

GÜVENLİK UYARISI

Kimyasal maddeler teknik kalite standartındadır. Tıbbi ya da gıda amaçlı kullanılması kesinlikle önerilmez. Kimyasallar laboratuvar ortamı haricinde kullanılmamalıdır.

Bazı kimyasal maddelerin satışı sınırlı veya izne tabi olduğundan alıcı tarafından "Son Kullanıcı Beyannamesi" istenebilir.

Kimyasal maddelerimiz büyük bir özenle doldurulmakta ve ambalajlanmaktadır. Ancak nakliye sırasında zaman zaman sıkıntılar olabilmektedir. Bu nedenle ürünlere doğrudan elle temas etmekten kaçınmanızı öneririz. Latex veya nitril eldiven kullanarak ürünlerle temas sağlayınız.