LÜTFEN DİKKAT
Özel kişilere (Şahıslara) kimyasal madde satışı yapılmaz. Sadece ilgili firmalara, eğitim kurumlarına, birim ve kuruluşlara beyanları doğrultusunda gönderilmektedir! Detaylar için tıklayın.
Üre 250 gr
Üre 250 gr, formülü H₂N-CO-NH₂ olan, karbonik asidin diamidi formundaki bir organik bileşiktir. Aynı zamanda karbamid olarak da bilinir. İlk kez 1773 yılında keşfedilmiş, laboratuvar ortamında ise 1828’de Friedrich Wöhler tarafından sentetik olarak elde edilerek organik kimyanın gelişiminde çığır açmıştır.
Üre, laboratuvar ortamında protein metabolizması, biyokimya deneyleri, organik sentez uygulamaları ve azot döngüsü analizlerinde yaygın şekilde kullanılır. Ayrıca çeşitli çözeltilerin hazırlanmasında, gübre ve reçine sentez deneylerinde de tercih edilir.
Ortaokul ve lise seviyesindeki fen, kimya ve biyoloji laboratuvarlarında, öğrencilerin azotlu bileşiklerin özelliklerini, organik bileşik sentezini ve biyokimyasal süreçleri uygulamalı olarak öğrenmesine katkıda bulunur. Rokim markasının kalite ve güvenlik güvencesiyle üretilmiştir ve teknik kalite standartlarına tam uyumludur.
Ürün Özellikleri
Ambalaj: Plastik kutu
Fiziksel hali: Katı
Miktar: 250 gr
Kullanım Alanları
Biyokimya ve protein metabolizması deneyleri
Organik sentez ve analiz çalışmaları
Azot döngüsü ve gübre analizleri
Eğitim amaçlı laboratuvar uygulamaları
Avantajları
Yüksek saflık ve güvenilir performans
Geniş kullanım alanı
Rokim kalitesiyle teknik standartlara uygun üretim
Güvenlik Uyarıları
Göz ve cilt ile temasından kaçının.
Toz formunu solumayın; iyi havalandırılan ortamda kullanın.
Koruyucu ekipman (eldiven, gözlük, maske) kullanın.
Çocuklardan uzak tutun.
Saklama Koşulları
Serin, kuru ve güneş ışığından uzak ortamda saklayınız.
Kullanım Notu
Sadece laboratuvar ve deney amaçlı kullanıma uygundur.
Soru ve cevap

GÜVENLİK UYARISI
Kimyasal maddeler teknik kalite standartındadır. Tıbbi ya da gıda amaçlı kullanılması kesinlikle önerilmez. Kimyasallar laboratuvar ortamı haricinde kullanılmamalıdır.
Bazı kimyasal maddelerin satışı sınırlı veya izne tabi olduğundan alıcı tarafından "Son Kullanıcı Beyannamesi" istenebilir.
Kimyasal maddelerimiz büyük bir özenle doldurulmakta ve ambalajlanmaktadır. Ancak nakliye sırasında zaman zaman sıkıntılar olabilmektedir. Bu nedenle ürünlere doğrudan elle temas etmekten kaçınmanızı öneririz. Latex veya nitril eldiven kullanarak ürünlerle temas sağlayınız.
Değerlendirmeler
Henüz yorum yok